Møter & Events

Velkommen til årets RETTS Summit

Først og fremst – Stor TAKK til DEG for den fantastiske jobben du gjør for oss alle i disse vanskelige tider! Vi forstår at det har vært, og kommer til å være, tøffe forhold for alle som jobber midt i krisen, og vi håper at det snart kommer en tid for bearbeiding av alt som har skjedd og normal drift igjen. En liten pust i hverdagen kommer her!

Nå bytter vi navn på det Nordiske RETTS møtet, og starter samtidig en endring i oppsettet. Siden Predicare nå kommer til å distribuere RETTS på flere markeder, og vi kommer til å holde flere RETTS møter rundt om i verden, velger vi å bytte til et navn som kan brukes globalt.

Vi lever alle i en tid hvor våre liv påvirkes av Covid-19, på en eller annen måte.Samfunnet vårt er satt under press, og ingen vet helt hvordan det blir når det verste er over.Hvordan kommer fremtiden til å se ut for oss? Hva blir det nye “normale”? For Predicare sin del, har vi jobbet hjemmefra siden 13 mars, og helt sluttet reise for å møte gamle og nye kunder. Vi er allikevel takknemlige for at vi er friske og jobber sammen mot en bedre fremtid. Som et eksempel har vi brukt våre nedsatte arbeidsgiveravgifter til å kjøpe mat og smørbrød til personalet ved karantänavdelning 30 og 90/91 på Sahlgrenska, for oss var det viktig å støtte de virkelige heltene i denne pandemien.

I løpet av høsten 2019 gjennomførte Predicare en kapital innsamling,ved at et visst antall nye eiere fikk tilbud om å investere i vårt spennende foretak. Med en treårsplan som innvirker på videreutvikling av RETTS(hold utkikk etter produktnyheter 2021) og bearbeiding av nye markeder utenfor Norden, lyktes vi med å få inn kapital som gjør det mulig for denne endringsprosessen. Dette kom ekstra godt med i disse tider, da mange selskap har økonomiske problemer.

I 2020 har vi frem til nå fått tre nye medarbeidere i selskapet, de kommer til å jobbe med produktutvikling og økonomi. Nå i høst fikk vi en ny medisinsk ansvarlig (Head of Medical Innovation) Og i løpet av høsten flere selgere.

I år kommer invitasjonen i et litt annet format. Klikk på linken nedenfor.

Hjertelig velkommen til høstens sammenkomst, fra alle oss i Predicare!

MER INFORMASJON OG PÅMELDING